Lejonkungen♥


Här är mitt lilla hjärta som snart är stor nog för att lämnas oss ;( Jag vill så gärna att vi behåller våran lilla lejonkung, och ta med mig honom sen när jag flyttar hemifrån och vara med honom för resten utav mitt liv!!! I will♥ Min söta lilla Pöjk ska få stanna hos mamma... Det ska vi fixa, ska övertala pappa!
Är han inte sööt då?? Kan man motstå en sådan lörvpöse om han ser ut som ett litet lejon eller ? Nej det kan man inte.. min lilla lörvpöse ska få stanna hos mamma så är det ..♥

Katy Perry - Teenage Dream


Shontelle - Impossible


31.08.10

Igår träffade jag värdens bästa vän, som jag inte träffat på ett tag! Vi begav oss till hudik för att hämta min lön som jag har fått för 2 dagars, men det var mer än förväntat så kändes bara ännu bättre då, så nu vet jag även vad jag får i timmen, perfect (; Då har jag iaf lite att leva på nu tills studeibidraget som jag ska få för första gången nu... Tycker det är lite sjukt när man inte får sitt studiebidrag. Åtminstone en del kan man få i handen själv ist för att inte få någonting alls och alltid fråga mamma och pappa om pengar när man behöver! Tycker man ska få lära sig att hanteras med pengar i tid för finns många som inte kan det!
Jag har alltid fått tjäna mina egna pengar, och det är ju faktiskt en del utav vad livet går ut på också, men jag börja jobba när jag var runt 14år's åldern, och jobba i stortsätt varje dag i ca 2år och tjänade liksom ihop en bra slant till slut, jag la även undan pengar till utomlandsresa vilket jag aldrig skulle kunna göra om jag inte hade haft ett eget jobb! Och det Känns så skönt när jag vet att jag kommer börja tjänar egna pengar igen och att jag redan fått en lön! det spelar liksom ingen roll vilken summa lönen ligger på,  utan det är pengar och det är då man känner lusten för att jobba! Vart även den långvariga diskutionen med pappa Fredrik och jag är så tacksam att Erica var med och hörde hur min situation är för tillfälligt! så många gånger jag försökt förklara och inte vet hur jag ska uttrycka mig... Åh gud så tacksam jag är för att du finns vännen!!! Tack vare dig orkar jag ♥

För övrigt bjuder jag på dagen outfit... Tjiing!






Resultat


Ja, här har vi resultatet efter att tagit kort det tokblonda håret! Jag var rädd för att det skulle bli grönt när man häver på brun färg i ett ljust hår, och det skiftar ytters lite i vissa belysningar men vet inte om man tänker på det så mycket, så jag tänker nog inte ens anstränga mig nå mer och låta håret vara ett tag sen får vi se vad jag har för nästa idé att experimentera med (;

Nu...


Rihanna Ft. Lady Gaga - Silly Boy

         

29.08.10

Ligger hemma nu och pluggar lite på Småföretagande eftersom vi ska ha ett litet läxförhör på det imorn!
Måste även plugga på restaurang Ming's meny för på lördag & söndag ska jag jobba och kanske blir någon dag till veckan också! Tråkigt att det just skulle vara den helgen det är strömmingsleken men hinner ju åtminstone gå på fredag och kanske på lördag & söndag kväll.. menmen så är arbetslivet! Marcus kommer snart och hämtar mig och skjutsa ut mig till ecenter så jag får köpa hårfärg. Har bestämt mig för att färga hela håret! Allt ska bort och börja om på nytt! (: Får se om jag hinner uppdatera nå mer sen annars hörs vi i morn kära vänner Tjiing!


TRIND - Nail Repair Matt

TRIND Nail Repair Mattär en effektiv nagelförstärkare med matt finish som ger starka fexibla naglar! Den unika sammansärrningen i TRIND har en sammanbindande effekt på proteinmolekylerna vilket ger en hållbar struktur som gör naglarns starkare.

Användarinstruktioner
för vackra, starka naglar, använd dagligen direkt på naglarna i minst två veckor. Innan du applicerar TRIND nail repair nästa gång tar du bort det tidigare skitet med TRIND nail polish remover. Efter två veckors behandling räcker det att du applicerar en gång i veckan för att bibehålla naglarna starka. Skaka väl före användning. Efter användning, torka av kanten på flaskhalsen.

Nu när jag har börjar spara ut mina naglar och precis tagit bort lösnaglarna så tänkte jag ta användning utav de här som jag fick utav Lisse i födelsadagspresent! så vi får väll se om det fungerar dock fick jag inte borttagningen som man skulle ta bort med TRIND nail polish remover så jag får använda något som finns hemma och hoppas på att det fungerar lika bra (:


Pappa Jansson In Action!

Vart en liten mysig båttur på lyskvällen igår. Sen runt 0.00 drog jag och älskling ner till stockholm till arlanda och hämtade upp folk och kom inte hem förrän vid halv fem - fem tiden ! Så idag är man seg kan jag ju tala om! Men orka färga håret ska jag göra iaf! ;P

Jag har äntligen fått videon utav linda som jag nämnde för ett tag sen i ett inlägg att jag skulle lägga upp. Egentligen är den väll inte så märkvärdig men jag kan inte låta bli att skratta alla gånger jag ser den och ens tänker på den! Min pappa kan verkligen vara så ful ibland. Han är hemskt stilig i galonbyxorna tycker ja! (; Haha som jag brukar säga " THAT'S MY DAD " (;  Ist för att lägga in det i de andra inlägget så lägger jag upp videon här ist så ...

"Pappa Jansson in action" Enyo! ;)



Dock gick den inte att vända! Han påbörjar dansen i single ladies i början haha men ska försöka få tag på videon med han och 2 andra killar när dom tränar på dansen till den låten inför lottas 30års fest! Hahha så sjukt ful!

Resultat!




Jag är inte annat än ett ljushuvud nu med andra ord! och är inte alls nöjd med resultatet! Så funderar på om jag ska färga hela håret brunt nu och låta det vara en stund och senare lägga in ytters lite slingor så jag får tillbaka till de jag hade innan! Eller om jag lägger in flera bruna slingor i de jag har nu men då har vi dock ett problem med min hårbotten ist, eftersom den ser ungefär ut så här som du kan se på bild här brevid till höger plus att risken kan bli att slingorna blir grön!
Men tror inte den risken blir så stor eftersom den ändå är så pass mörk den bruna färgen jag brukar ha i mitt hår och blir det så då, så får vi väll lägga in en till bara! men hårbotten vart ojämn när jag la in slingorna så de kommer bara se ännuvärre ut om jag lägger in flera slingor fast i brunt nu. Fast ändå känns det som om det är det jag vill försöka göra och fixa botten på nå vänster! Helst skulle man gå till en frisör en sån här gång men tyvärr har jag inte råd med det för tillfälligt och det här ska bort innan jag går till skolan i morn haha, så jag måste bestämma idag.. för jag passar verkligen inte att vara så här ljus! Jag ser så fejkad ut! Jag har hittat dom färgerna jag passar bäst i och det är så som jag hade innan och svart! Men svart vet jag inte om jag kommer bli igen på ett tag!
Så ja... Det här ska bort så fort som möjligt och jag vart inte alls nöjd med mitt resultat!


28.08.10

Gårdagen bar vi oss av till stockholm fram och tillbaka men Jim och Erica! Jim skulle sälja ett par fäljar så varför inte följa med?!(: Hade ändå inget annat för oss! Så typiskt bara för jag skulle precis sätta igång med slingorna så var det bara att avbryta och sticka i väg så jag tänkte börja med det alldeles strax så fort jag publicerat detta inlägg. För nu har jag bestämt mig för ett försök;P 

Ikväll är det lyskväll och vet inte riktigt vad marcus har tänkt sig! Om det blir en båttur eller något annat, ingen aning, Det blir väll sånt som märks senare ! Men vi ska iaf ta oss en tur till stockholm igen runt 0.00. Vi skulle hämta folk från arlanda, och jag som älskar att åka bil följer mer än gärna med (; Ska åka lönns mini buss lite fränt faktiisk! 

För övrigt önskade jag att jag hade pengar nu för det är massa saker jag vill ha bland annat dessa gosaker på bild här nedan! Min garderop bönar och ber om nytt ...  Antingen får jag vänta tills studiebidraget kommer eller så hoppas jag min mamma och pappa är så snäll och ger mig nån slant för dessa gosaker, det skulle vara väldigt uppskatat nu! (A) 

            

 


Nostalgi

Nostalgi vill jag ju bara tala om! Mina smile gropar sticker ända ut till örsnibbarna nu och jag blir glad! Jag sökte på google efter några bilder på Nicole och såg dessa bilder som fick mig att minnas när jag och Cicci alltid tittade på The simple life med Paris And Nicole! Då vi bestämde att hon var Paris och jag Nicole Haha.. Som vi alltid gjorde när vi titta på något så bestämde vi jämt vilken vi skulle vara i filmen, Lika så med adam och eva, Jag var eva och hon var annika Haha ((: jag kollade om dessa säsonger med the simple life fanns att ladda hem men kunde inte hitta någon med swesub.. så typiskt! Marcus måste hjälpa mig, för dessa måste jag se igen ^^ Hihi!


Int ä jag nå bitter eh!

Hade sovmorgon till kl10.00 imorse för trafikantkunskapen var inställd!Och eftersom vi flyttat vår sisa lektion till torsdagen från dag fredag så hade jag endast en lektion idag!Kändes väldigt onödigt,men int ä jag nå bitter eh!

Nu var det äntligen fredag vilket innebär helg. Annars får vi se vad kvällen har att erbjuda! :) 
Skol outfit! Hann inte ens fixa iordning mig i morse även fast jag hade sovmorgon så sov jag lite mer än vad jag skulle gjort så slängde bara på mig nått för att jag inte skulle se för skabbig ut Haha ((:


Beslutångest!

Beslutångets ! Nu när jag äntligen fått den färgen jag vill ha i mitt hår så har jag fått värdens utväxt som jag måste göra någonting åt! Har köpt 2 paket färg med slingor nu som ligger hemma och bara väntar, men vet inte om jag vågar satsa på att bli ljusare! Är rädd att det blir fel färg i hårbotten än vad det kommer bli i övriga håret vilket det förmodligen kommer att bli! Jag älskar när man har ljust hår och bruna ögon jag vill också kunna passa i det! ;P Ska jag satasa eller inte? Hjälp mig! 

 

Får se vad jag besämmer mig för senare under dagen! Sist hände det ju inget kankse satsar denna gång?!

RSS 2.0