28.10.10

Vad har slagit slint i mig när jag kommer till skolan när klockan är 07.00 och inte förstod att klockan var så pass tidig när jag kommer till idrotten och det är låst och jag baknar på dörren för jag tror jag är försenad och  städerskan öppnar och frågar mig vad jag gör här så tidigt, Ehmm, WHAT?.. "Ja, klockan är bara sju säger hon till mig,och skrattar för sig själv" Det var bara att sätta sig på bänken och vänta 45 min tills vi börja...
La mig ganska tidigt igår, tidigare än vanligt iaf, kan det bero på det kanske ? Alltså jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde i morse, vad tänkte jag med?! Jag kollade för fasiken på klockan minst 3 gånger om inte mer och inte fatta jag någonting ...?  Ja bättre det kanske än att komma försent haha;) kom ju i tid för engångskull då iaf, eller ja, bra nog jävla tidigt också! :P

Nu sitter jag på lektion med mimmi, och anders har precis dragit egenom en genomgång som vanligt och nu fick vi sluta efter det så tror inte vi orkar röra en fena här så vi blir kvar sittandes här på lektion och nördar skulle jag tro, hehe.. Har en del arbeten jag läre fixa också, så dte kan vara till lite nytta :)

Ikväll är det öppet på stan for the ladies så kanke blir till att kika ner en sväng där också, kankse drar till gävle med Marcus sen också så beror på när jag kommer hem, Carro är du sugen på att gå en vända med mig annars ?;) Hör av mig senare till daaaj jaah!((; får se om man hittar nå roligt eller om man kanske borde limma igen plånboken? ;$ 
TJIIING 

Nog dags för en klippning snart.. Luggen hänger för fasiken snart ner till növeln jö ;( ;P
      

27.10.10

Ligger nu bara hemma och väntar på att M ska hämta mig, är lite sugen på donken så han får äran till att skjutsa dit mig, bara han slutar sin jädrans träning någon gång :P Annars har jag bara legat hemma och degat idag, fick inte vila nå speciellt mycket heller pga magen men nu mår jag lite bättre iaf... Så nu blir det ut och glida en liten sväng sen hem och mysa med lite film med älskling <3 TjiiinG! ;)



...


Menspuppa!

Fyfan vad mensverk kan ta över en! Gick hem från skolan och ligger nu helt utmattad i sängen och tänkte försöka vila en sväng för att få bort smärtan, tog där med en ipren så hoppas den börjar verka snart!

Pratade med chefen idag så det blir jobb även denna helg som sagt! så mitt schema dom senaste dagarna ser ut så här men jobb nu..         
Även jobb helgen därpå, efter v.44! så ett plus för inkomsten av pengarna vill säga ;) men hade också velat haft lite kul till helgen, menmen så är det i arbetslivet.. hehe ;P

Näe nu måste jag bannemig försöka vila lite TjiiinG så länge!


17.50


Yeah that's me, and I'm so fucking bored... Bäjbe kommer strax och hämtar upp mig, vet inte alls vad vi hittar på men orkar inte sitta hemma längre så bara för att komma här ifrån. Orkar dessutom inte ens engagera mig till att ens slänga ett öga på det vi har prov i morn ! lägger det åt sidan och gör ett försök när jag kommer hem ist! 
Gotta sugen så det sjunger om det är jag också, skulle kunna äta vad som helst just nu känner jag ! NÄSTAN vad som helst , då vill säga ;P  

Int ä ja nå bitter e!

Sitter nu i skolan och har små företagande och försöker fixa lite arbeten jag ligger efter med, men jag förstår mig inte på det så hamnar då här ist..

Igår var det löning TJOHOOO! :)) Men är dock skyldig folk lite pengar (A) så blir inte mycket över till mig själv inte... men ska försöka lägga undan lite till spanien resan vi drar till v36 som inte är om så länge nu :) Plus studiebidrag den sista och min chef var så snäll så jag skulle få för nästa månad innan jag åker också till spanien så det löser sig iaf med pengar vill säga :)

Alla prata om halloween och själv jobbar man både lördag och söndag den helgen så blir inge partajj för mig inte ;( så trevlig alla helgons dag kära vänner (Y) int ä ja bitter e!

Annars så ska väll jag ta och göra nån nytta nu jag med och försöka arbeta klart lite, TJIING!

25.10.10

Kan vara den första gången på säkert tusen år nu känns det som jag äntligen fick sova ut en helg, Underbart! Efter ett hårt jobbpass från i lördags också så var det behövligt!

Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig lite eftersom jag inte vaknade för så länge sen och ska alldeles strax göra mig klar och dra till hudik så fort pappa slutat skolan. Tänkte umgås lite med honom idag eftersom det inte händer så ofta nu för tiden, Hinner aldrig träffa han efter jobbet heller eftersom sista tåget går 21.22 så passar på idag när jag ändå är ledig! :)




Million miles away..

Here we lay face to face once again
Silence cuts like a knife as we pretend.
It feels like you're a million miles away, as you're lying here with me tonight.
I can't even find the words to say I can find a way to make it right.


We play the part but we're just pretending and I can't hide the tears
'cause even though you're here,
It feels like you're a million miles away.


We can try to talk it over but we walked that road before
For what we were is like a season love is change
And every time I think about it, it tears me up inside.
Like the rivers of emotion but I got no more tears to cry.


Fredag

HallåHallå, kära vänner, Äntligen helg och dessutom är jag ledig på måndag så för mig är det långhelg vill säga :D. Jobbar imorn från 12-20 skönt, då hinner jag med tåget hem till söderhamn också, slippa be om att gå tidigare som alltid annars eftersom sista tåget hem alltid går 21:22 och de stänger 21:30 på vardagarna:) Ikväll händer det väll inget speciellt ska ut med älskling senare med allt folk och glida runt lite bara, mysigt de å:) ska duscha och göra mig klar först bara, ligger just nu bara och degar i sängen :D

Inhandlade en kofta jag länge viljat haft idag och även nå inlägg till ny skorna till mina härlar, så vi får väll se när mina enorma köttsår har läkt om det funkar och jag slipper få skavsår utav dom så jag blir tvungen att lämna tillbaka dom eller sälja dom om jag har otur och inte hinner lämna tillbaka dom innan öppet köpet går ut för det var bara en veckas öppet köp men vi hoppas på att de ska fungera som de vill. Vill ju inte lämna tillbaka dessa snygga skor..;P och äntligen får jag tillbaka min efterlängtade mobil idag som varit inne på lagning nu i snart 2 veckor,  skönt! :) Annars ska jag välla ta och göra mig klar så de slipper vänta på mig, men trevlig helg kära vänner TJIING!






Dessa skostorlekarna var knepiga, Annars brukar jag alltid ha 38-39 men nu 37? Gissa om överlycklig haha ;P det var alldeles för länge sen jag hade 37, Men dock glappar dom lite i 37 också. ;(



Natti Natti..

Så typiskt... Skrev nyss ett inlägg och såklart ska blogg.se jävlas med mig så allt försvann ;(
Iaf ...
Nyss hemkommen från Jobbet/hudiksvall och trött som man är så blir det sängen strax. Varit duktig i dom här 2 senaste dagarna och kommit i tid till skolan vilket inte brukar hända ofta nu för tiden, så tänkte köra samma visa i morn om jag nu kan gå i huvudtaget i morn vill säga, Mina hälar är total köttad efter att ha walk in new shoes... det har varat i stort sätt hela dagen och ser inte alls nå bra ut så, ampotera bort fötterna nästa ? Haha.. Näe det hoppas vi inte på att jag ska få behöva göra ;P Men satan vad ont det gör ;(

Men nu ta en snabb dusch eftersom man luknar kina hela jag efter ett jobbpass sen krypa ner i säng TJING! 
  

20.10.10

Vaknade för engångskull i tid i morse och kom precis i prick till skolan :D Såg därmed snö i morse Hihi hur härligt är inte det ? Man börjar längta tills alla julklappar börjar bli klara nu och tills det är julafton med massa julmat och familje mys, Det här året kommer bli lite speciellt på julafton också så det ser vi fram emot. Vi ska nämligen inte fira med mormor detta år som vi alltid gjort annars. Lite tråkigt är väll de men ist så ska mamma fira jul med oss hemma hos pappsen vilket var flera år sedan vi fira julafton med mamma och pappa tillsamman hihi, Lisse är med såklart så ni inte tar det som ett missförstånd nu haha bara för skojj skull och för mamma inte ska bli ensam ^^hihi..

Annars för övrigt så ska jag fixa klart lite skolarbeten idag och se om jag hinner vila en sväng eller om jag drar ut en sväng med älskling, Inga speciella händelser händer idag utan det är en lugn dag idag :) och inte har jag nå speciellt att säga heller så är bara lite uttråkad nu och slänger ut denna meningslösa inlägget, men jag ska väll ta tag i arbetet och göra nån nytta ist :) TJING!
     


19.10.10


Rihanna - Only girl

Kommer ni ihåg att jag la ut Rihannas nya single only girl för några veckor sen? Nu har musikvideo kommit ut.

Enyo!


Im Back!

Tjenatjena.. Nu så är jag hemma och jag har tid över för lite blogginlägg för brist på annat ist! (; 
I fredags vare fääst och det var ju inte så tokigt vill säga, förutom att lördagmorgon bestod utav jobb från kl 16-23! Men jag överlevde fast de vart mycket folk i restaurangen och de vart mycket spring och därmed mycket att göra :) Sen var det dagt för ännu ett jobbpass på söndagen som var heldag från 12-20.30 som ändå var ganska så lugn, det vart en rusch under en timme eller 2 men ganska skön dag ändå en dag på jobbet, så inte en endaste morgon har jag fått sovit ut så jag är helt slut med andra ord, inte nog med det så var det Måndag och tandläkartid vid 10.30 och jag trodde jag skulle dö.. jag ville slita mig loss ur stol jäveln och springa mil där i från, Haha, Men jag hade ju som sagt ställt in mig på att inte gå dit och stunta i det vara men mamma var vrång och sen tyckte jag väll ändå att det skulle vara skönt att få det gjort, så lite duktig var jag ju iaf (a) Hihi Jag gick ju dit och fick det gjort, och därmed överlevde faktist ;P

Så annars eftersom jag inte har nå planerat idag så tror jag att jag kryper ner i sängen och lägger mig och vilar en stund, för det kan ju behövas, eftersom det har varit en slitsam vecka men tanke på Tisdag, Onsdag, Torsdag bestod utav prov så gjorde inget annat än och plugga den veckan och där med Jobb efter det. Jag skulle egentligen ha prov nu också kl 4 som jag tidigare missat men jag gick hem för jag har knappt hunnit plugga och jag är tvär slut och måste verkligen få vila ut och återhämta mig, det får bli någon annan gång jag får fixa till det där. ;P kände ingen ork eller lust alls för det nu, så sjuter det åt sidan ett tag till..

Sen så skulle en promenad heller vara så tokigt, lägga över lite ny musik på ipoden och dra en powerwalk lite senare kanske ? Om det ändå inte vore så kallt ute ;( men det blir sånt som märks,  men NU slagga en sväng Hihi TJING!
           


Cee Lo Green - FUCK YOU


RSS 2.0