Keep talking shit about me,You are making me famous

Insåg precis att det var ett tag sedan jag uppdaterade här men jag har inte känt för att vara tillgänglig vid någon data tyvärr. Det är en del saker som hänt nu mycket tankar och sådär den senaste tiden och det är sant det ni kan ha hört om min farbror Dimmy, Han har kämpat hårt och nu behöver han få vila, i frid !

Den 8/5 var det minnesstund här i sverige för Dimmy och det var det jobbigaste jag varit med om det är mycket tankar nu om vad som händer med oss efter döden, tar det slut, eller finns det en fortsättning? kommer vi få ses igen? det lär vi nog aldrig få veta.

Den 15/5 är det begravning i finland så i natt kl 03:30 drar jag till stockholm sen vidare med båt över till finland med familjen Jansson, så vi passar även på att träffa alla släktingar i några dagar nu när vi för engångs skull kommer i väg.
Så länge som jag tjatat och nu är vi äntligen på väg! Det kommer bli både roligt och tråkigt med tanke på omständigheterna, men det kommer bli skönt att få träffa alla släktingar och farmor framförallt! jag kan inte ens minnas hur länge sen det var vi sågs sist! Jag är faktist lite nervös, Jag och Lisse har iaf bestämt oss för att testa zigenarkvinnans kjol, Hihi..

Jag har inte ens börja med min packning än så typiskt mig att vara ute i sista sekund. Men hade tänkt börja med packningen nu så det inte blir för sent så kankse jag hinner med ut en stund i kväll också.
men blir till att somna i tid i kväll iaf.




En låt pappa valde att spela upp på minnesstuden...<3


People like you that make me sick!

RSS 2.0